logo GFPVM

Jídelníček

Týden 3. 2. — 7. 2. 2020

Pondělí 3. 2. 2020
Polévka: Frankfurtská s bramborem (1, 6)
I. Bramborové gnocchi s jahodovoborůvkovým pyré (1)
II. Rizoto z pohanky s kuřecím masem a zeleninou
čaj, voda s citrónem, mléko (7)

Úterý 4. 2. 2020
Polévka: Zeleninová s krupičkou (1, 7)
I. Kuře na paprice, těstoviny (1, 7)
II. Celerový salát s vařeným vejcem, pečivo (1, 3, 7, 9, 10)
ovocný nápoj, voda s citrónem, mléko (7)

Středa 5. 2. 2020
Polévka: Kuřecí s těstovinou (1, 9)
I. Hovězí Stroganov, rýže, ovoce (1, 7)
II. Musaka zeleninová, ovoce (3, 7)
čaj, voda s citrónem

Čtvrtek 6. 2. 2020
Polévka: Polévka z fazolových lusků (1, 7)
I. Chilli con carne (krůtí maso, fazole), chléb (1, 7)
II. Uzené tofu v pikantní směsi se zeleninou a žampióny, rýže (6)
ovocný nápoj, voda s citrónem, mléko (7)

Pátek 7. 2. 2020
Polévka: Rajská s těstovinou (1, 7)
I. Sekaná z vepřového masa, brambory s máslem, zeleninový salát (1, 3, 7)
II. Těstoviny s rajčaty a cuketou, zeleninový salát (1, 7)
čaj, voda s citrónem, mléko (7)

Změna jídelníčku vyhrazena.