logo GFPVM

Jídelníček

Týden 4. 2. — 8. 2. 2019

Pondělí 4. 2. 2019
Polévka: Drůbeží s drobením (1, 3, 7, 9)
I. Dušená kuřecí játra na cibulce. dlouhozrnná rýže,zelenina (7)
II. Smažený květák, vařené brambory maštěné máslem, zelenina (1, 3, 7)
ovocný čaj

Úterý 5. 2. 2019
Polévka: Pohanková se zeleninou (7, 9)
I. Sekaná pečeně, kysané zelí,vařené brambory (1, 3, 7)
II. Tofu placičky, vařené brambory maštěné máslem, zeleninová obloha (7)
ananasový džus,jablko

Středa 6. 2. 2019
Polévka: Gulášová (1)
I. Tagliatelle s lososem,sušenými rajčaty a parmazánem (1, 3, 4, 7)
II. Hermelín pečený v alobalu,vařené brambory,zeleninový salát (7)
ovocný čaj

Čtvrtek 7. 2. 2019
Polévka: Rýžová se zeleninou a kukuřicí (7, 9)
I. Svíčková na smetaně s brusinkami,kynutý knedlík (1, 3, 7, 9, 10)
II. Pečené čínské nudle se zeleninou,sýrem a sezamem (1, 3, 7, 9, 11)
džus mango

Pátek 8. 2. 2019
Polévka: Bramborová se žampióny (1, 3, 7, 9)
I. Pečený králik, šťouchané brambory, zeleninový salát (7)
II. Rýžová kaše s ovocem (7)
ovocný čaj

Změna jídelníčku vyhrazena.