logo GFPVM

Jídelníček

Týden 16. 4. — 20. 4. 2018

Pondělí 16. 4. 2018
Polévka: Selská (1, 7)
I. Sekaná pečeně, vařené brambory maštěné máslem, zeleninový salát (1, 3, 7)
II. Fazolky na smetaně, vařené vejce, vařené brambory (3, 7)
ovocný čaj

Úterý 17. 4. 2018
Polévka: Pohanková (9)
I. Boloňské špagety s vepřovým masem a sýrem (1, 7)
II. Brokolice zapečená s nivou, vařené brambory (1, 3, 7)
džus 100%

Středa 18. 4. 2018
Polévka: Žampiónová (1, 7, 9)
I. Kuře na paprice, těstoviny (1, 7)
II. Zeleninový nákyp, vařené brambory maštěné máslem (1, 3, 7, 9)
džus 100%

Čtvrtek 19. 4. 2018
Polévka: Česneková s opečeným chlebem (1, 3)
I. Moravský vrabec, listový špenát, bramborový knedlík (1, 3, 7)
II. Rýžová kaše s ovocem (7)
ovocný čaj

Pátek 20. 4. 2018
Polévka: Drůbeží vývar s nudlemi (1, 3, 7, 9)
I. Přírodní kuřecí plátek, jasmínová rýže, míchaný kompot (1, 7)
II. Luštěninový salát, pečivo (1, 3, 7)
ananasový džus 100%

Změna jídelníčku vyhrazena.