logo GFPVM

Jídelníček

Týden 24. 2. — 28. 2. 2020

Pondělí 24. 2. 2020
Polévka: Uzená s kroupami (1, 9)
I. Zapékané brambory s květákem, paprikový salát (3, 7)
II. Přírodní kotleta, brambory, paprikový salát (10)
čaj, voda s citrónem

Úterý 25. 2. 2020
Polévka: Dýňová polévka (1, 7)
I. Tarhoňové rizoto s kuřecím masem a sýrem (1, 7)
II. Smažené žampióny, brambory, tatarská omáčka (1, 3, 7)
ovocný nápoj, voda s citrónem, mléko (7)

Středa 26. 2. 2020
Polévka: Petrželová (1, 7)
I. Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, mrkvový salát (1, 3, 7)
II. Koprová omáčka, brambory, vejce, mrkvový salát (1, 3, 7)
čaj, voda s citrónem

Čtvrtek 27. 2. 2020
Polévka: Fazolová (1)
I. Hovězí po valašsku, rýže (1)
II. Bramborové šisky s mákem (1, 3, 7)
ovocný nápoj, voda s citrónem, mléko (7)

Pátek 28. 2. 2020
Polévka: Zelná
I. Okoun nilský, teplá zelenina na bylinkovém másle (4, 7)
II. Caesar salát s kuřecím masem, krutóny (3, 7)
čaj, voda s citrónem

Změna jídelníčku vyhrazena.