logo GFPVM

Jídelníček

Týden 28. 1. — 1. 2. 2019

Pondělí 28. 1. 2019
Polévka: Zeleninový krém s jáhly (1, 7, 9)
I. Rybí filé na másle, vařené brambory, salát z červené řepy (4, 7)
II. Karlovarské sójové maso, těstoviny (sója, smetana, sladká paprika) (1, 3, 7)
džus mango

Úterý 29. 1. 2019
Polévka: Hovězí vývar s těstovinou (1, 9)
I. Chilli con carne (hovězí maso, fazole), chléb, sterilovaná okurka (1, 3, 7)
II. Zeleninové krokety s ovesnými vločkami, vařené brambory maštěné máslem, zeleninová obloha (1, 3, 7)
ovocný čaj,ovoce

Středa 30. 1. 2019
Polévka: Kulajda (1, 3, 7)
I. Kotleta zapečená se šunkou a sýrem niva, šťouchané brambory (1, 3, 7)
II. Papriky plněné indickým bulgurem (1)
džus ananas

Čtvrtek 31. 1. 2019
Polévka: Krupicová (1, 3, 9)
I. Sicilské špagety s kuřecím masem a sýrem (1, 3, 7)
II. Fazolky na smetaně, vařené vejce, vařené brambory (3, 7)
ovocný čaj,ovoce

Pátek 1. 2. 2019
Vaří se pouze pro zaměstnance a cizí strávníky
Polévka: Cibulová s krutony (1, 7)
I. Přírodní vepřový plátek na zelenině,těstoviny
ovocný čaj

Změna jídelníčku vyhrazena.