logo GFPVM

Jídelníček

Týden 25. 3. — 29. 3. 2019

Pondělí 25. 3. 2019
Polévka: Rýžová (7, 9)
I. Pečená ryba, vařené brambory maštěné máslem sypané jarní cibulkou (4, 7)
II. Bramborové knedlíky plněné sójou, sypané restovanou cibulkou (1, 3, 7)
horké jablko

Úterý 26. 3. 2019
Polévka: Z míchaných luštěnin (1, 9)
I. Boloňské špagety s vepřovým masem a sýrem Gouda (1, 3, 7)
II. Makový závin (1, 3, 7)
voda s citrónem a mátou,granko,ovoce

Středa 27. 3. 2019
Polévka: Mrkvová s jáhly (1, 7)
I. Sekaná z pohanky a krůtího masa,bramborová kaše,salát z červeného zelí (1, 3, 7)
II. Fazolky na smetaně, vařené vejce, vařené brambory (3, 7)
džus mango

Čtvrtek 28. 3. 2019
Polévka: Valašská kyselice (1, 3, 7)
I. Vepřové nudličky na kari,dušená rýže,zeleninová přízdoba
II. Květák jako mozeček, vařené brambory maštěné máslem,zeleninová přízdoba (3, 7)
horký nápoj hruška,mléko

Pátek 29. 3. 2019
Polévka: Drůbeží vývar s těstovinou (1, 3, 7, 9)
I. Kuřecí řízek Ondráš, restovaná lahůdková zelenina (1, 3, 7)
II. Zeleninové rizoto (7, 9)
mléko,voda

Změna jídelníčku vyhrazena.