Kontakt
Vedoucí školní jídelny:
Markéta Malinová
Email:
jidelna@gfpvm.cz
Telefon:
+420 571 621 382, +420 739 043 159
Číslo účtu:
běžný účet: 2501022426/2010
Odhlašování obědů

Vždy jeden den dopředu do 12.00 hodin prostřednictvím webové či mobilní aplikace, terminálu před kanceláří vedoucí ŠJ nebo telefonicky 739 043 159 či e-mailem na adrese jidelna@gfpvm.cz. V případě nemoci lze oběd odhlásit v první den nemoci vždy do 8 hodin. Neodhlášené obědy musí strávník zaplatit v plné výši, nejedná-li se o první den nepředvídané absence: 87,- Kč žáci do 15 let, 88,- Kč ostatní žáci a zaměstnanci školy, 92,- Kč ostatní strávníci.

Dokumenty
Název a typ souboru
Dokument PDF alergeny.pdf
Dokument PDF
271.71 kB
Dokument PDF Přihláška ke stravování od září_2025.pdf
Dokument PDF
283.66 kB
Dokument PDF Chování strávníků ve školní jídelně.pdf
Dokument PDF
123.13 kB
Dokument PDF Přihláška ke stravovacím službám - cizí strávníci 2025.pdf
Dokument PDF
267.92 kB
Dokument PDF Vnitřní řád školní jídelny.pdf
Dokument PDF
171.09 kB
Dokument PDF Organizační pokyny ke stravování.pdf
Dokument PDF
183.04 kB
Alergeny dle nařízení č. 1169/2011
Číslo alergenu Popis
1 Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
8 Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy, para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich